Auto blog
Image default
Dienstverlening

Verkeersregelaars voor grote projecten

Voor regelen van verkeer bij grote projecten moet u bij de beste verkeersregelaar Hilversum zijn. Bij verbouwingen  kunnen soms grote machines nodig zijn, die niet door elke straat heen kunnen. Deze moeten dan toch door middel van aansluiting van de openbare weg bij het project kunnen komen. Dan is belangrijk dat het verkeer goed geregeld wordt, om zo de veiligheid van andere wegmisbruikers te garanderen. Wij verlenen u graag deze dienst wij zijn een erkend bedrijf, en onze werknemers heb de juiste certificaten. 

Waarom is ons werk belangrijk?

Veel mensen onderschatten ons werk en zien bij veel gevallen ons werk als overbodig. Ook organisatie vergeten soms een verkeersregelaar in te schakelen. Zo is er op een groot evenement veel drukte, en overlast van mensen op straat. Daarnaast hebben veel mensen vooral eind van de avond, vaak genoeg op. En zijn dan een stuk minder scherp en letten vrijwel niet op het verkeer. Dan zijn wij er om ervoor te zorgen dat bestuurders en mensen veilig het festival verlaten. Maar ook mocht er wat gebeuren en er moet een ambulance ingezet worden moet deze snel in en uit kunnen. De bewaking is er niet voor de veiligheid op straat en heeft geen tijd om ook nog is verkeer te regelen.

Onze diensten

Wij zijn dus inzetbaar bij festivals en verbouwingen, maar ook bij infrastructuur. In Nederland hebben goede wegen en wordt er veel geld besteed aan de infrastructuur. Omdat er op deze wegen hoge snelheden worden behaald, is een verkeersregelaar belangrijk. Bij calamiteiten zoals een zwaar auto ongeluk is ons werk ook erg belangrijk. Om het verkeer weer op gang te krijgen en ervoor te zorgen dat hulpverleners hun werk veilig en goed kunnen doen. Omdat dit soort ongevallen dag en nacht kunnen gebeuren, zijn wij 24/7 bereikbaar. En hebben we snelle lijnen met hulpdiensten.