Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Verslag Audi A4 Cabrio S-line import uit München door Paul

Hallo allemaal. Paul van Mierop hier. Ik had beloofd op Facebook dat ik een verslagje zou schrijven van het import proces van mijn nieuwe auto. Een Audi A4 cabrio. Toen mensen de foto’s zagen op Instagram dachten ze. WOW wat een mooie auto. Maar ook WOW hoe kan Paul zich dat veroorloven hij is slechts in part time dienst. Nou vandaag ga ik dit alles verklaren.

Ik had ineens de geniale ingeving om op het internet te zoeken. Op het internet wordt je soms toch weer zo enorm verrast. Ik had vaag iets gehoord op een verjaardagsfeest over auto importeren uit Duitsland, hoe veel voordeliger dat wel niet zou zijn. Nou dat type ik dus in, in de Google zoekbalk. Ik vernam hier alles wat komt kijken bij een auto laten importeren uit Duitsland. Er stond ook bij vermeld welke auto’s ze meest vaak importeren. Als echte fan van Audi viel de naam Audi mij direct op. Ik wilde namelijk heel graag een Audi cabrio kopen. Lekker voor in de zomer. Niet dat we veel zomer dagen hebben in Nederland maar je moet wat hebben om naar uit te kijken toch?

Enfin, toen ging ik hier verder lezen over Audi occasions in Duitsland. Zo gaven zij de tip om op Mobile.de te zoeken voor de auto die je wilt hebben. Dat advies heb ik opgevolgd. Ik vond dus die eerder genoemde Audi cabrio. Interactie aangaan met Duitse verkopers is voor mij persoonlijk een ver van mijn bed show, dus dit hele proces incl. de administratieve rompslomp heb ik maar aan een expert overgelaten.

Uiteindelijk heb ik de cabrio nu al 2 maanden en geen enkel obstakel tegen gekomen. Alles is prima, het leven is goed, de zomer is vandaag begonnen wat wil een mens nog meer.