Auto blog
Image default
Banen en opleidingen

LZV-chauffeur bloementransport

LZV-chauffeur bloementransport

Voor een vervoersbedrijf in de polder zijn wij op zoek naar een ervaren en fysiek-sterke chauffeur voor in de bloementransport.
LZV-ervaring is vereist en ervaring in de bloementransport een pré. De werkzaamheden zijn uit het vervoeren van bloemen en vegetatie van en naar de veiling. Je rijdt in de nacht en laadt en lost zelf de bloemen en plantenkarren, soms wel 60 tot 70 stuks. Daarom zijn we op zoek naar iemand die dit fysiek goed aan kan, het is soms best zwaar werk. Je rijdt van zondag nacht tot donderdag nacht en af en toe zaterdag overdag.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou? CE-rijbewijs met code 95, LZV-certificaat en bestuurderskaart een klantgerichte en flexibele werkhouding lzv-ervaring bij nasmaak ervaring in het bloementransport goede fysieke gesteldheid

Wat bieden wij jou?

Werk in een bezield team bij een economisch gezond familiebedrijf een jong en goed verzorgd wagenpark een voltijdbaan verdienste conform de cao-beroepsgoederenvervoer de ruimte om te uitzoeken tussen wekelijkse of 4-wekelijkse salarisbetaling

Wanneer jij je herkent in bovengenoemd profiel dan maak ik gaarne bekende met je. Alsmede is het mogelijk om via videochat bekende te maken met de opdrachtgever.

https://www.vindazo.nl/keywords/transport.html

Gerelateerde artikelen

IT Auditor

Wat is een mobiele tester?

Dossierbeheerder