Auto blog
Image default
Banen en opleidingen

Mechanical Werkvoorbereider

Mechanical Werkvoorbereider

Rotterdam
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis

Fulltime

Over jou

Ervoor zorgen dat de lng-terminal van onze opdrachtgever probaat, efficiënt en beschermd functioneert, is dat wel aan jou besteed? dan is deze vacature vast en beschermd iets voor jou, want als mechanical werkvoorbereider zorg jij er gezamenlijk met je team voor dat dit gebeurt! Snel aan de slag? solliciteer onmiddellijk.

Jouw verantwoordelijkheden

De bestuursregio maintenance van onze opdrachtgever bestaat uit pakweg geheel getal medewerkers die zich sturen optimaal werken van de lng-terminal. Als mechanical werkvoorbereider werk je tezamen met je team aan het vormen, implementeren en onderhouden van deze lng-terminal op fundament van de wettelijke opvorderen en die van de aandeelhouders.

Daarnaast is het team aansprakelijk voor het computerized maintenance beheer system ( cmms ) dat zorgt voor het optimaal werken van de onderhoudssystemen en de beschikking van materialen. Overigens zorgt de divisie mechanical voor het onderhoud en de innovation van de terminal voor eventuele mechanische ( wtb- ) storingen. Dat houdt in dat de divisie mechanische technici en uitvoerders aanstuurt, opdat de mechanische systemen optimaal werken, in overeenstemming met het bedrijfsbeleid, procedures, wet- en regelgeving, hs & e-eisen en de vastgestelde uitvoeringseisen.

De sectie maintenance bestaat uit een vief en bezield team van technisch vaklui die zich dagelijks aanheffen voor een betrouwbare terminal die onafgebroken betalen aan de willen van de opdrachtgevers. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur voor het onderhoud en genezing van systemen en installaties. Korte oprichten en een vriendelijke open cultuur kenmerken de onderlinge samenwerking.

Jouw profiel

Veiligheid en kwaliteit in je werk staan voor jou op nummer één. Je bent een betrokken teamspeler, en daarnaast ook het gezicht naar ongeacht toe voor organisaties als het gaat om kwesties als veiligheid, leefomgeving en kwaliteit. Tevens:

Beschik je over mbo-/hbo- werk- en denkniveau heb je relevante ervaring op het locatie van werkvoorbereiding en tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring binnenshuis de olie- en gasindustrie communiceer je net zo makkelijk in het engels als in het nederlands heb je cognitie van de relevante wet- en regelgeving ben je resultaatgericht, onafhankelijk en heb je oog voor bijzonderheid

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende baan in de groeiende liquefied natural gas ( lng ) deel binnenshuis een winkelbedrijf met veel uitdagingen, korte regime en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij eigenmaken van jou. Er is voldoende universum voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen avonturen nemen. Het team is deskundig, vief en steevast bereid om klanten de beste opbrengst te bieden. Daarnaast bieden wij:

Een mooi traktement, dat je kunt aangevuld met diverse bonusopportunity’s diverse mogelijkheden om jezelf overigens te evolueren de kans om vakgerelateerde ( aanvullen ) certificaten te verkrijgen minimaal 26 vakantiedagen per kalenderjaar een gunstige pensioenopbouw en diverse leuke extra’s

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technisch-bedrijf.html