Auto blog
Image default
Tweewielers

Een kincorrectie nemen

Het kan zo zijn dat je niet tevreden van jouw lichaam bent. Gelukkig kun je er voor kiezen om een esthetische ingreep te nemen. Dit betekent dat je de ingreep wilt doen omdat je iets niet mooi vindt en je het mooi wilt maken. Het is dus niet noodzakelijk. Maar hoe gaat het in z’n werk als je zo een ingreep wilt laten doen?

Ten eerste moet je bepalen wat je wil laten doen. Heb je een te kleine kin of is die juist te groot? Of  staat de kin een beetje scheef? In die gevallen kun je zeker even langs de chirurg gaan. Als je er voor hebt gekozen iets aan jouw kin te laten doen vanwege cosmetische redenen zul je eerst op gesprek gaan voor een consult. Je kunt dan vragen stellen of jouw klachten uitleggen met de plastische chirurg. Meestal moet je de kosten zelf betalen tenzij het vanwege een medische indicatie is. Dit is bij een kincorrectie alleen niet vaak het geval. Naast de kosten kun je dus jouw klachten en vragen kwijt bij de chirurg. Verder worden jouw medische geschiedenis, medicijnen en andere zaken besproken. Ook de huidige toestand komt aan bod. Er worden ook foto’s gemaakt van de kin om te kijken hoe de chirurg het beste het probleem aan kan pakken. Foto’s maken kan ook bij de kaakfysio maar ook bij de kliniek die is gespecialiseerd in kincorrecties.

Na het consult wordt een datum afgesproken om de operatie te doen. Het kan soms wel een tijdje duren omdat er veel afspraken zijn maar gelukkig is het geen noodzakelijke operatie dus is het geen ramp om  eventjes geduld te hebben. Als het zover is kun je kiezen voor plaatselijke of algehele verdoving. Voor grote operaties kiest de chirurg er zelf voor een narcose aan te raden. Dat is vaak wat fijner voor de patiënt. Na de operatie is er een herstelperiode die meestal goed gaat. Er kunnen wat complicaties komen maar die kans is vrij klein. Je zult daarna nog eens langskomen om het resultaat nog eens goed te bekijken.

http://www.orfeokliniek.nl/