Auto blog
Image default
Tweewielers

Mooier met botox of fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niet veel van je omgeving aan moet trekken, maar aan de andere kant vinden mensen het vaak belangrijk om status te hebben bij andere mensen in hun omgeving. De inhoud van die status verschilt voor iedereen maar is wel bij bijna iedereen aanwezig. Wat voor jou status is, dus wat je wilt zijn, wordt vaak bepaald door het maatschappelijke beeld dat gevormd wordt door mensen uit de omgeving. Je wilt er dus zo uitzien als hoe je graag wilt dat er op dat moment tegen je aan wordt gekeken.

Een van de meest voorkomende aspecten die in het maatschappelijke beeld van vandaag terugkomt, is dat mensen vaak vinden dat je er goed uit moet zien. Als gevolg hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op bepaalde functies in hun carrière. Als er op overkomen na geen enkel verschil is tussen twee sollicitanten zal er altijd voor de sollicitant die het beste overkwam worden gekozen. Zo komt het ook dat jonge en aantrekkelijke vrouwen meer kans hebben op bepaalde functies en daarom meer mogelijkheden hebben in hun carrière.

Er goed uit zien is daarom erg belangrijk, want dan maak je meer kans op bepaalde functies. Dit is dan ook de reden waarom mannen en vrouwen er goed uit willen zien. Dit is dan ook de reden waarom mannen en vrouwen plastische chirurgische operaties doen.

Zo komt het dat veel vrouwen een botox behandeling doen om er beter uit te zien. Een kleinere groep vrouwen doet een behandeling met fillers. Beide hebben de functie om iemand huid gladder te maken, maar fillers wordt soms ook voor lipvulling gebruikt. Fillers lippen is echt uniek en de uitkomst is dan ook anders dan wanneer je dat met botox doet.

http://faceland.nl/