Auto blog
Image default
Tweewielers

Scooter bescherming op een rijtje

Staat u scooter veel buiten of gebruikt u hem voor langere tijd niet? Het is verstandig om uw scooter goed te beschermen met een scooter beschermhoes. De hoes zorgt ervoor dat uw motor of scooter in de ideale conditie blijft. Ook al gebruikt u hem een tijdje niet. Zo blijven alle onderdelen in goede staat en kunt u zorgeloos op pad. Er is een verrassende hoeveelheid variatie in de handel als het gaat om beschermhoezen en het ligt aan u wat de voorkeur is. Het is daarom belangrijk de ogen goed de kost te geven voor wat er beschikbaar is om u in de goede richting leiden met betrekking welke de beste bij uw scooter of motorfiets past.

 

Scooter beschermhoes

Een scooter beschermhoes beschermt u scooter tegen alle weersinvloeden, zo blijft uw scooter in een topconditie. Ook wanneer u de scooter minder vaak gebruikt maar hij wel buiten staat. Er zijn veel verschillende soorten en maten scooter beschermhoezen beschikbaar.

Beschermhoezen uit onze webshop CK-rijwielhandel zorgen ervoor dat Uv-straling de kwetsbare onderdelen niet beschadigen. Lak, kunststof en rubber hebben het meest te lijden en zullen na verloop van tijd in het zonlicht gaan verkleuren en uitdrogen. Regen, sneeuw en wind zorgen daarentegen weer voor roestvorming, dit alles zorgt na een aantal jaren voor een behoorlijke waardevermindering.

Probeer de waarde te behouden door ze nieuwer en in een goede staat te laten uitzien. Het gebruik van beschermhoezen is altijd een goed idee en wij van CK-rijwielhandel zijn er altijd om u te helpen door de beste kwaliteit te bieden die u en uw scooter of motor verdient.

 

Windschermhoes

Een windscherm biedt bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Om het windscherm tijdens de stalling goed te beschermen is het nodig om hier een windschermhoes omheen te doen. Omdat een windscherm beschikbaar is in verschillende hoogtes, zijn er ook verschillende windschermhoezen. Zo kunt u uw windscherm goed beschermen wanneer u de scooter niet gebruikt. 

 

Scooter- en motor onderhoud

Heeft u scooter of motor naast bescherming ook een onderhoudsbeurt nodig? U kunt bij ons ook uw periodieke onderhoud laten uitvoeren om uw scooter of motor optimaal te beschermen. Hierbij maakt het niet uit of u een tweetact of een viertact scooter heeft. Heeft u meer informatie nodig of advies over bepaalde onderdelen? Neem dan zeker contact op! Bestellingen worden binnen twee werkdagen geleverd.

 

 

https://www.ckrijwielhandel.nl/