Auto blog
Image default
Bedrijven

Ford Mustang huren

Een Ford Mustang huren is de droom van menig autoliefhebber. En dat is natuurlijk met een reden. Met deze ‘American Muscle Car’ weet je zeker dat je direct een statement maakt op de weg. Een krachtige v8 motor zorgt voor een rauw en puur geluid. Het mooiste van allemaal? Een Ford Mustang, die je huurt via Huureenoldtimer.nl, mag je ook nog eens helemaal zelf besturen. Let er wel op dat de productie van Mustang in de Verenigde Staten plaatsvindt. Dit betekent dat je de sleutels van een automaat in handen krijgt en dat de krachtige motor aardig wat vermogen heeft zodra je het gas intrapt.

Een Ford Mustang uit 1966

De geschiedenis van Mustang is erg rijk, waar de welkbekende Amerikaanse paardenkracht altijd centraal heeft gestaan. Dit betekent dat de ontwerpers van Ford vele prachtige modellen op de markt hebben gebracht. Een van de meest iconische lanceringen is in 1966 op de markt gebracht. De Ford Mustang uit 1966 biedt plek aan vier personen, waarvan twee zitplaatsen voor en zitplaatsen achter. Schijnt de zon volop op de dag dat je de ‘American Muscle Car’ huurt? Doordat dit model een cabriodak heeft kan deze zowel dicht als open.

Meer weten over het huren van een Ford Mustang uit 1966? Neem contact op

Een Ford Mustang uit 1966 is tot in detail uitgebracht. Dit betekent dat niet alleen alles onder de motorkap tot in de puntjes verzorgd is, maar dat ook het interieur tot in detail af is gewerkt. Denk hierbij aan prachtige lederen bekleding, en stijlvol dashboard van hout en verschillend gaven chromen details in het interieur en aan de buitenkant. Meer weten over het huren van een Ford Mustang uit 1966? Neem contact op en laat je vrijblijvend informeren.